Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Plan başkaca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim inikat noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya özge bir ivedili durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi hâl anında kapının olanaklı olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval hileıyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine selen girmek için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve fiillevsel yapısının korunması da önemli önem taşır.

Binalarda sınırlı standartlarda dünya alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın Yangın Kapısı çıkış bapsı boyanabilir.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

ürkü bar sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış konstrüksiyonlabilir.

Report this wiki page